Vrijdagavond 26 oktober a.s. is het weer griezelen geblazen in Berkel Centrum! Tussen 19.00 en 21.00 uur wordt het weer spookachtig gezellig in het centrum. Op deze avond zijn er tal van activiteiten die in het teken staan van Halloween. Een echte Griezelpuzzeltocht langs de winkels, waar de kinderen snoepjes op kunnen halen en letters voor de oplossing kunnen vinden. Divers griezelig entertainment en een echt griezelhuis zorgt voor een spectaculaire complete avond!

Griezelpuzzeltocht

Op het Westerwater (t.h.v. Shoeby) kunnen kinderen en hun ouders tussen 19.00 – 20.30 uur een griezelkaart ophalen. Op deze griezelkaart staat aangegeven waar de kinderen snoepjes en letters kunnen vinden bij de winkeliers. De letters zijn verstopt in de etalages en vormen uiteindelijk een zin. De ingevulde griezelkaart kan weer worden ingeleverd op het startpunt vóór 21.00 uur, waar de kinderen een glaasje griezellimonade ontvangen. Met de juiste oplossing van de zin kan er tevens een Berkel Centrum Cadeaubon worden gewonnen!

Loop ook zeker even langs Sport2000, daar kun je je helemaal in het spannende Halloween thema laten schminken!

Griezelhuis met griezeldisco

Kom dit jaar ook zeker even meegriezelen en dansen in het Griezelhuis aan de Kerkstraat 13 (oude fietsenwinkel). Hier vind je een echte griezeldisco met DJ. Ook kun je op de foto met een echt Halloween decor. Pas maar op, want je staat vast niet alleen op de foto…..

Streetband Herriemenie en spannende scenes van Theater Vlammen
De griezelpuzzeltocht wordt opgevrolijkt met de gruwelijk goede streetband Herriemenie.
Zij zorgen voor muzikale sfeer in de winkelstraten van Berkel Centrum tijdens deze donkere en spookachtige avond.

Het griezelig entertainment wordt, net als voorgaande jaren, verzorgd door Theater Vlammen. Lokale acteertalenten laten zich van hun griezeligste kant zien tijdens de Halloween speurtocht. Door het gehele centrum kunnen de bezoekers genieten van diverse scénes, speciaal bedacht voor Halloween. Je komt o.a. de Creapy Begrafenisstoet tegen.

De stoet loopt langzaam door het dorp., Er komt geluid uit de kist. Horen we dat goed? Zullen we stoppen en de doodkist open maken of niet? Maar misschien loop je de Dolende bruid , de Zusters of Blodereina wel tegen het lijf. Laten we hopen van niet, want het liefst loopt u straatje om voor deze dames…….

Deelnemende winkels

De Halloween Griezelpuzzeltocht wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende winkeliers:
Zoet!, Oost-West Lifestyle, 4 You Lingerie, Gildepoelier Leon v.d. Berg, Lijstenmakerij Lansingerland, Albert Heijn, Snackbar Berkel, Verhage, Hema, Boekhandel van Atten, Wereldwinkel, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Etos, Silk ’n Stone, Juwelier Pruisken, Van Heiningen, Intertoys, Sonja’s Vitaminebron, The Denim Store, Snoepexpress, GSM Berkel, Double S, Pet’s Place, Kiekiek Friends, PIM Sneakers, Sport 2000, Cigo Miro.

Kom deze avond vooral gekleed Halloweenstijl en natuurlijk mag er ook een lampion mee worden genomen.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmaisonsjokola%2F&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=370764919656194" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Maison Sjokola

Kerkstraat 19
2651CD Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 303 1300
Mail: maisonsjokola@gmail.com

Openingstijden  

Maandag : gesloten
Dinsdag : 12.00 - 17.00 uur
Woensdag : 10.00 - 17.00 uur
Donderdag : 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag : 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag   : gesloten

Voor eventuele vragen van reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen.